Головна Новини Світ США У США намагалися зірвати резолюцію на підтримку України
commentss НОВИНИ Всі новини

У США намагалися зірвати резолюцію на підтримку України

У штаті Мен представники Республіканської партії намагалися зірвати резолюцію на підтримку України

8 березня 2023, 11:00
Поділіться публікацією:

Наближення старту президентських перегонів дається взнаки. Саме тому дві протиборчі сторони Республіканської та Демократичної партій дають волю емоціям та гучним рішенням. Так 53 республіканці в Палаті представників штату Мен проголосували у вівторок проти резолюції на підтримку України, що підкреслило розбіжності у поглядах на політику США щодо покарання Росії за вторгнення та допомогу Україні в обороні. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляє "AP".

У США намагалися зірвати резолюцію на підтримку України

Прапор США. Фото: з відкритих джерел

Резолюцію було прийнято 87-54 голосами після того, як лідер меншості в Палаті представників Біллі Боб Фолкінгем та його однодумці не змогли зірвати голосування. Один демократ та всі республіканці, крім 11, проголосували проти цього символічного кроку.

Автором резолюції, яка засуджує "варварську війну", була депутат Ребека Міллетт, демократ від округу Кейп-Елізабет, яка поділилася своїм досвідом роботи в Україні як член Корпусу Світу.                                                   

Мілетт підкреслила, що Україна – це багатомільйонна країна, де через розв'язану Росією війну 14 мільйонів людей були змушені залишити свої будинки, багато загиблих серед цивільних, серед яких сотні вбитих дітей.

Республіканці парирували тим, що назвали Україну однією з найкорумпованіших країн, тому вони виступають за те, щоб Вашингтон перестав підтримувати президента Зеленського та його уряд.

Читайте також на порталі "Коментарі" — убити за "Слава Україні!": про що говорить черговий військовий злочин росіян — чи є шанс, що колись росіяни одумаються за свої злочини.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://apnews.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини