Головна Новини Світ США У США натякнули, що Україні та Молдові настав час вирішити «придністровський питання»
commentss НОВИНИ Всі новини

У США натякнули, що Україні та Молдові настав час вирішити «придністровський питання»

Колишній командувач військ США в Європі Бен Ходжес вважає, що жителям Придністров'я немає чого бути прив'язаними до "трупа" Росії

5 вересня 2022, 08:10
Поділіться публікацією:

Генерал у відставці, колишній командувач військ США в Європі Бен Ходжес досить різко відреагував на заяву міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова про русофобію в Молдові, а також про загрози безпеці російських військових у Придністров'ї. Як повідомляє портал "Коментарі", свою позицію американський військовий висловив у Twitter.

У США натякнули, що Україні та Молдові настав час вирішити «придністровський питання»

Бен Ходжес. Фото: із відкритих джерел

Бен Ходжес вирішив не робити прямих закликів, але натякнув, що Україні та Молдові вдвох під силу раз і назавжди вирішити "придністровський питання".

"Можливо, час Україні та Молдові вирішити придністровський питання. Кремль справді не може зупинити це на цій стадії", — висловився Бен Ходжес.

Він також запитав, чи бачать жителі Придністров'я своє майбутнє разом з трупом, яким сьогодні є РФ. Цілком можливо, що люди, які мешкають на території Придністров'я, хочуть бачити попереду світле майбутнє без Росії.                                                                                           

Читайте також на порталі "Коментарі" — на Банковій попередили, що блискавичної перемоги в Херсоні чекати не варто і швидкого звільнення півдня країни з-під окупації теж не станеться. Але говорити про те, що спроба контрнаступу ЗСУ завершилася провалом не вірно, бо операція триває і ЗСУ продовжують бити по логістичним зв'язкам країни-агресора, завдають ударів по командних пунктах росіян. З тієї ситуації, яка є на даний момент, можна сказати точно, що плани Путіна на Херсонщину точно провалилися. Це вже розуміють і у самій Росії.

Також "Коментарі" писали про підсумки тижня: що важливе сталося – як це позначиться на майбутньому.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини