У США назвали кандидата в президенти правління якого буде подібне до режиму Путіна

Колишній президент США Дональд Трамп після перемоги на виборах буде керувати країною, як президент Росії Володимир Путін.

Конгресмен Джеймі Раскін заявив, що другий термін Дональда Трампа на посаді президента США буде подібним до режиму Путіна в Росії та інших авторитарних лідерів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Hill.

Під час ефіру MSNBC Джеймі Раскін розповів, що для Дональда Трампа роль уряду полягає у просуванні своїх політичних ідей та знищувати політичних ворогів. Таким чином Раскін описав, який вигляд мало б повернення Трампа на пост президента США.

"Це було б дуже схоже на Володимира Путіна в Росії - неліберальна демократія, що означає демократію без прав або свобод, або поваги до належного процесу, системи, верховенства права", - розповів Раскін.

На початку листопада Дональд Трамп в одному з інтерв'ю розповів, що після перемоги на виборах президента США у 2024 році він спробує використати державні органи, зокрема ФБР для покарання своїх політичних опонентів.

Конгресмен Джеймі Раскін є членом спеціального комітету Палати представників, який займався справою нападу на Капітолій у 2021 році. Тоді прихильники Трампа атакували державну установу та тимчасово захопили її. Саме через підбурювання у штурмі Капітолія Дональд Трамп може отримати заборону на участь у виборах президента США.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дональд Трамп розповів, як саме завершить війну в Україні, коли виграє президентські вибори в США.

Також "Коментарі" писали про кандидата в президенти США Дональда Трампа, який потрапив у конфуз під час свого виступу через заяви про Угорщину, Україну та Росію.