Головна Новини Світ США Трамп розповів, як планує задіяти ФБР та кому вже потрібно хвилюватися
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп розповів, як планує задіяти ФБР та кому вже потрібно хвилюватися

Дональд Трамп припустив, що у разі обрання президентом він використав би ФБР для розправи над опонентами

11 листопада 2023, 10:47 comments9474
Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп припустив, що у разі переобрання на виборах у наступному році він може використати ФБР та Міністерство юстиції для розправи над своїми політичними опонентами. Як передає портал "Коментарі", про це пише The Guardian.

Трамп розповів, як планує задіяти ФБР та кому вже потрібно хвилюватися

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

Журналісти запитали, чи може він припустити, що переслідуватиме політичних опонентів, використовуючи для цього ФБР. На це колишній голова Білого дому відповів, що його опоненти вже "це роблять" та "може статися навпаки".

"Вони зробили щось, що дозволило наступній партії, я маю на увазі, якщо я буду президентом, і я побачу когось, хто почувається добре і дуже погано б’є мене, я скажу, що підіть і пред’явіть їм звинувачення", – висловився колишній президент США.

Журналісти одразу ж звернули увагу, що така заява Трампа відверто показує, які методи він збирається використовувати у владі, якщо знову стане президентом.

Читайте також на порталі "Коментарі" — опитування демонструють, що якби президентські вибори в США відбулися зараз, чинний президент-демократ Джо Байден поступився б своєму супернику та попереднику – республіканцю Дональду Трампу. Останній вже оголошує список "жертв", з якими розбереться, якщо повернеться до Білого дому. І навряд чи буде позитивно налаштований до України, президент якої Володимир Зеленський днями "вколов" Трампа, який запевняє, що здатний зупинити російсько-українську війну за 24 години. У американській пресі, тим часом, дедалі частіше виходять статті, суть яких, – Україна зможе домогтися справедливого світу і зараз у гіршої ситуації, ніж рік тому. Про що говорять внутрішньо американські тенденції? Чи має Україна шанс домогтися більшої підтримки, а не втратити ту, що поки є? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини