Головна Новини Світ США Трамп розповів, як саме завершить війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп розповів, як саме завершить війну в Україні

Колишній президент США Дональд Трамп заявив готовність закінчити війну в Україні ще до своєї інавгурації.

13 листопада 2023, 09:20 comments5528
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Кандидат в президенти США Дональд Трамп заявив, що готовий закінчити війну в Україні ще до своєї інавгурації, якщо американці оберуть його своїм президентом на виборах у 2024 році. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання AP.

Трамп розповів, як саме завершить війну в Україні

Колишній президент США Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Видання AP зібрало ключові принципи передвиборчої програми Дональда Трампа, зокрема його бачення зовнішньої політики США, яка безпосередньо стосується України. Трамп говорить, що він зможе закінчити війну в Україні ще до свого офіційно призначення президентом, однак після завершення підрахунків виборів, які відбудуться у листопаді 2024 року.

Трамп хоче зупинити "нескінченний потік американських скарбів в Україну", а також вимагатиме у союзників з Європи повернути американські гроші для поповнення запасів зброї, які були відправлені в Україну. Попри це, Трамп так і не вказав, чи його план передбачає виведення російських військ з України, чи ці окуповані території й надалі будуть під контролем окупантів.

Трамп у зовнішній програмі також відреагував на інший військовий конфлікт на Близькому Сході. Тут лідер Республіканської партії заявив, що й буде підтримувати Ізраїль, поки його армія не знищить ХАМАС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що кандидатка в президенти США різко розкритикувала Путіна та назвала російського диктатора вбивцею півмільйона людей.

Також "Коментарі" писали, що у США назвали кандидата в президенти перемозі якого зрадіє Путін. Він запропонував план закінчення війни в Україні, який передбачає віддати окуповані території Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини