Головна Новини Світ США У США новий рекорд смертності від COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

У США новий рекорд смертності від COVID-19

Щонайменше 11 мільйонів американців заразилися вірусом під час пандемії з січня минулого року

20 листопада 2020, 20:53
Поділіться публікацією:

США знаходиться на піку поширення хвороби.

У США новий рекорд смертності від COVID-19

Фото: The Boston Globe

В США зафіксували новий рекорд смертності від коронавірусу. Позначка досягла числа у 2015 людей за добру, це найбільший показник з травня цього року. 

Згідно з даними Університету Джона Хопкінса, США знаходиться на піку поширення хвороби. І це за кілька тижнів до початку вакцинації американців. 

Одночасно з цим, в штатах підтверджено ще один рекорд: понад 187 тисяч підтверджених випадків захворювання на коронавірусну інфекцію за добу. Прогнози експертів не вселяють надію. В США готуються до нового піку у 200 тисяч хворих за день. 

Загальна кількість смертей в країні через Covid-19 сягнула 250 000 – найвищий показник у світі. Щонайменше 11 мільйонів американців заразилися вірусом під час пандемії з січня минулого року. На сьогодні в лікарнях госпіталізовано 80 тисяч пацієнтів. 

Доктор Дебора Біркс, старший науковий співробітник робочої групи з питань коронавірусу при Білому домі повідомила, що більша частина країни знаходиться в "червоній зоні", тобто 101 новий випадок на 100 000 американців. 

Експерти в галузі охорони здоров'я закликають громаду обмежити або навіть скасувати будь-які зустрічі приурочені до Дня Подяки, а також носити маски.

Доктор Ентоні Фаучі, провідний експерт з питань інфекційних хвороб закликав дотримуватися простих превентивних заходів, оскільки країна очікує на вакцину проти вірусу.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що вакцина Pfizer ефективна вже на 95% і не має серйозних побічних ефектів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини