Головна Новини Світ США У США озвучили прогноз війни в Україні на найближчий час
commentss НОВИНИ Всі новини

У США озвучили прогноз війни в Україні на найближчий час

Уряд Росії не може стримати розширення НАТО, а також порушити співпрацю України та Заходу у військовому секторі

23 квітня 2022, 09:56
Поділіться публікацією:

Експерти Американського Інституту вивчення війни (ISW) озвучили прогноз розвитку ситуації в Україні на основі подій із 15 по 21 квітня. Зокрема, фахівці вважають, що українська та російська сторони навряд чи відновлять переговори найближчими тижнями.

У США озвучили прогноз війни в Україні на найближчий час

ЗСУ - фото з відкритих джерел

Зазначається, що Україна і Росія в очікуванні результату наступу окупаційних військ на сході нашої держави. За даними ISW, Київ, ймовірно, вважає, що Збройні сили України зможуть відкинути російські війська на позиції, що існували до 24 лютого, і навряд чи розпочинатиме переговори доти, доки такий результат не відбудеться або стане значно менш ймовірним.

Американські фахівці вважають, що в Кремлі все частіше описують війну в Україні як війну з Північноатлантичним Альянсом (НАТО) для внутрішньої російської аудиторії, щоб пояснити повільніші операції, ніж передбачалося, і втрати серед своїх військових.

У ISW зазначають, що в Кремлі, ймовірно, мають намір створити кілька проксі-держав на тимчасово окупованих південних територіях України, щоб створити умови для вимог постійного контролю над цими регіонами.

Уряд Росії не може стримати розширення НАТО, а також порушити співпрацю України та Заходу у військовому секторі.

В Американському Інституті вивчення війни також наголошують на малій ймовірності застосування тактичної ядерної зброї РФ в Україні на даному етапі війни.

Зазначимо, що за даними розвідки Британії, українські військові успішно контратакують російських окупантів, тому за останні 24 години ворог не досяг значного поступу. Після двох місяців війни РФ так і не вдалося встановити контроль над повітряним простором в жодному регіоні нашої країни.

Раніше на порталі "Коментарі" — Окупанти, які чинили звірства у Бучі , вже зазнали втрат: у Генштабі розповіли про ситуацію на фронті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини