Головна Новини Світ США У США під час масштабного фестивалю вбили музиканта: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У США під час масштабного фестивалю вбили музиканта: що відомо

Організатори Once Upon A Time in LA завершили фестиваль достроково через паніку після вбивства репера Drakeo the Ruler

19 грудня 2021, 22:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки вбили реп-виконавця. Про це пише TMZ.

У США під час масштабного фестивалю вбили музиканта: що відомо

Drakeo the Ruler. Фото: instagram.com/drakeotheruler

Як стало відомо, пригода сталася під час масштабного музичного фестивалю під назвою Once Upon A Time in LA, що проводився на стадіоні Banc of California в американському штаті Каліфорнія. Увечері за лаштунками сталася бійка за участю артиста Drakeo the Ruler.

У матеріалі зазначається, що на музиканта нібито напала група невідомих, проте нині нікого з них не затримали. Під час конфлікту Drakeo the Ruler отримав ножове поранення в область шиї.

Чоловік був доставлений до медичного закладу у критичному стані. За інформацією у ЗМІ, молодика врятувати не вдалося і він помер у стінах лікарні. На момент смерті йому було 28 років.

Через інцидент на стадіоні почалася паніка. Організаторам заходу довелося завершити фестиваль достроково.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що у Росії відомому музикантові вистрілили в обличчя з пістолета. Засновник колективу "Ногу Свело!" отримав опік очей після того, як на нього напали посеред вулиці. Нападник стріляв із газового пістолета. Після потерпілого потрапив до медичного закладу. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що на Філіппінах лютує супертайфун. Стихія, що розбушувалася, забирає життя людей і руйнує будівлі. Наразі жертвами шторму вже стали понад 140 людей. Декілька громадян вважаються зниклими безвісти. Жителі небезпечних районів залишають свої будинки та евакуюються. Докладно про це читайте в нашому матеріалі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини