Головна Новини Світ США У США під час перестрілки з поліцією загинула дитина
commentss НОВИНИ Всі новини

У США під час перестрілки з поліцією загинула дитина

В Лос-Анджелесі в магазині сталася перестрілка з поліціянтами під час затримання американця

24 грудня 2021, 14:46
Поділіться публікацією:

За офіційними повідомленнями, куля влучила в неповнолітню дівчинку, яка знаходилася в роздягальні бутіка одягу. Інцидент стався в Лос-Анджелесі, коли поліція почала стріляти в чоловіка. Про це повідомляє АР.

У США під час перестрілки з поліцією загинула дитина

У магазині сталася стрілянина, фото з відкритих джерел

Відомо, що 14-річна дівчинка, що перебувала в роздягальні, загинула на місці від вогнепального поранення. До магазину Burlington, в районі Північного Голлівуду, викликали поліцію через чоловіка, що прийшов до магазину озброєний. Детальну інформацію про інцидент з ним не надають. Повідомляється, що чоловік мав при собі зброю та напав на жінку. Покупці чули постріли й викликали копів.

Потерпілу від нападу озброєного американця жінку доставили до лікарні з травмами голови та ранами обличчя і рук. Нападника під час перестрілки було смертельно поранено, він помер.

За словами помічника начальника поліції Лос-Анджелеса Домініки Чой, одна з куль пройшла крізь стіну роздягальні і влучила в 14-річну дівчинку. Згодом офіцери знайшли її всередині мертву.

Чой заявила, що слідчі поки не знають, чи була підліток у роздягальні до початку стрілянини, чи втекла туди, щоб сховатися.

Як розповів генеральний прокурор Роб Бонта, Міністерство юстиції Каліфорнії розслідує трагедію. У поліції поки що немає пояснень поведінки чоловіка та чому загинула школярка.

Як повідомляв портал "Коментарі", у населеному пункті Оук-Брук, що у штаті Іллінойс, в будівлі торговельного центру сталася стрілянина. Внаслідок інциденту постраждали чотири особи. Попередньо, двоє молодиків прийшли озброєні та відкрили вогонь в приміщенні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини