Головна Новини Світ США У США під час зйомок фільму "Іржа" загинула оператор, є ще поранений
commentss НОВИНИ Всі новини

У США під час зйомок фільму "Іржа" загинула оператор, є ще поранений

На знімальному майданчику стріляли з рушниці

22 жовтня 2021, 09:45 comments1119
Поділіться публікацією:

У США під час зйомок фільму "Іржа" загинула оператор, є ще поранений

Під час зйомок трапилася трагедія, фото з Twitter

Зйомки фільму в штаті Нью-Мексико звершилися смертю оператора та пораненням режисера. Голлівудський актор Алек Болдуїн під час зйомок стріляв зі зброї, однак кулі влучили в людей. Подробиць інциденту поки не розголошують, однак актора вже допитали в офісі шерифа. Вважається, що Болдуін стріляв з бойової зброї. Про це пише CNN.

Наразі триває слідство, обвинувачень нікому не пред'явили. На місце терміново викликали гелікоптер та доставили оператора Галину Гатчінс до лікарні, однак врятувати її не вдалося. Жінка померла від вогнепального поранення.

Відомо, що трагедія сталася на знімальному майданчику під час зйомок фільму в жанрі вестерн "Іржа" в Санта-Фе. Відомо, що режисера Джоела Соуза також госпіталізували з пораненням.

За даними офісу шерифа округу Санта-Фе, 42-річну Галину Хатчінс доставили до лікарні гелікоптером і констатували смерть медичним персоналом лікарні Університету Нью-Мексико. Жінка родом з Києва. У Галини залишився чоловік Метью Гатчінс та маленький син Андрос.

48-річного директора Джоеля Соузу доставили каретою швидкої допомоги до регіонального медичного центру Христуса Сент-Вінсента. Подробиці про його стан не розголошуються.

За даними слідчих, на знімальному майданчику використовували рушницю, але вона мала бути розряджена. Наразі вилучено зброю та набої. Речові докази відправлено на експертизу.

Як повідомляв портал "Коментарі", діти під Одесою стріляли з вогнепальної зброї. У результаті одного з них госпіталізували з кулею в голові. 16-річний хлопчик в Чорноморську був госпіталізований з вогнепальним пораненням. Хлопця поранили під час бійки двох груп, які принесли з собою зброю на зустріч.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини