Головна Новини Світ США У США погрожують скоротити допомогу Україні: хто просуває питання
commentss НОВИНИ Всі новини

У США погрожують скоротити допомогу Україні: хто просуває питання

Республіканці погрожують скоротити допомогу Україні у разі перемоги у проміжних виборах США

19 жовтня 2022, 15:38 comments1638
Поділіться публікацією:

Лідер Республіканської партії у Палаті представників Кевін МакКарті заявив про те, що республіканці готові скоротити допомогу США Україні наступного року, якщо здобудуть перемоги у проміжних виборах. Про це пише видання "Коментарі", з посиланням на "Bloomberg".

У США погрожують скоротити допомогу Україні: хто просуває питання

Кевін Маккарті, лідер Республіканської партії у Палаті представників США. Фото: flickr.com

"Я думаю, що люди сидітимуть у рецесії і вони не збираються виписувати порожній чек Україні. Вони просто не робитимуть цього", — заявив Кевін МакКарті.

На сьогоднішній день проти допомоги Україні не виступає жодна із партій у Конгресі США. Як демократи, так і республіканці виступають за те, щоб підтримувати Україну в непростий час, допомагаючи протистояти російській агресії. Разом з тим, представники Республіканської партії все частіше порушують питання про те, щоб Вашингтон скоротив активність на зовнішньополітичній арені і перестав втручатися у справи інших держав.

Ще у травні Конгрес підтримав пакет допомоги Україні у розмірі 40 млрд доларів. Проти нього проголосували 11 республіканців у Сенаті та 57 у Палаті представників.

Виходячи з настроїв, які є в американському суспільстві, незалежні аналітики прогнозують, що республіканці, швидше за все, матимуть контроль над Палатою представників під час проміжних виборів. У такому разі МакКарті має дуже гарні шанси зайняти крісло спікера. Навіть якщо демократам усміхнеться успіх і вони збережуть контроль над Палатою, республіканці зможуть придушити порядок денний президента Джо Байдена.

МакКарті також заявив, що неприпустимо нинішній адміністрації Білого дому ігнорувати проблеми американців, займаючись зайвими зовнішньополітичними питаннями. Тому питання допомоги Україні має стати другорядним. На перше місце мають вийти шляхи вирішення проблем громадян США.

Читайте також на порталі "Коментарі" — хто втягнув Іран у війну проти України – звідки взялися чутки про нову смертоносну зброю для РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

4444

19 жовтня 2022, 16:59

СЕКС Знакомства нeподалекy, без oбязатeльств и дeнeг (здесь много девyшек для сeксa на pазок): бесплатно, анонимно, просто попробуй и тебе понравиться ------- https://paply.org/naraz


Новини