Головна Новини Світ США У США поліцейські застрелили 14-річну дівчинку: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У США поліцейські застрелили 14-річну дівчинку: подробиці

Шалена куля пробила стіну під час стрілянини і потрапила до підлітка

24 грудня 2021, 19:15
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки було вбито неповнолітню. Про це пише видання Insider.

У США поліцейські застрелили 14-річну дівчинку: подробиці

Поліція. Фото: Pixabay

Як стало відомо, інцидент стався в американському місті Лос-Анджелес, що у штаті Каліфорнія. Повідомляється, що вчора, 23 грудня, до поліції надійшло повідомлення про злочин у магазині. Прибувши на місце подій, правоохоронці зіткнулися з підозрюваним, який напав на іншу людину.

Почалася стрілянина, під час якої шалена куля пробила стіну роздягальні та потрапила до 14-річної дівчини. Підліток отримав смертельне поранення. За даними ЗМІ, у підозрюваного при собі був велосипедний ланцюг, який він, можливо, використав як зброю. Зазначається, що пістолета в нього не було. Чоловік був убитий поліціянтами.

З тяжкими травмами було доставлено до медичного закладу жінку, на яку напав порушник до приїзду правоохоронців.

За цим фактом розпочато розслідування.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформували про те, що на великому нафтопереробному заводі в США сталося загоряння та вибух. Пожежа почалася під час ремонту установки гідроочищення. Незабаром полум'ям було частково зачеплене виробництво бензину. Під час події постраждали щонайменше чотири особи. Їх доправили до лікарень. На цей момент стан поранених оцінюють як стабільний. Докладно про це читайте в нашому матеріалі. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що легкий літак упав на житловий будинок у Сполучених Штатах Америки. У цей момент удома були господарі. Падіння викликало пошкодження будівлі та кількох дерев. Поранення отримав лише пілот літака. Докладніше про це читайте в нашій статті. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини