Головна Новини Світ США У США помер «гаманець Трампа», мільярдер Шелдон Адельсон
commentss НОВИНИ Всі новини

У США помер «гаманець Трампа», мільярдер Шелдон Адельсон

Причиною, через яку обірвалося життя 87-річного мільярдера, стали ускладнення, викликані онкологічним захворюванням

12 січня 2021, 17:30
Поділіться публікацією:

Стало відомо про смерть мільярдера, виконавчого директора Las Vegas Sands, яка володіє казино в Лас-Вегасі і Макао, Шелдона Адельсона. Згідно з офіційними даними, причиною, по якій обірвалося життя 87-річного мільярдера, стали ускладнення, викликані онкологічним захворюванням. Про це повідомили співробітники Las Vegas Sands.

У США помер «гаманець Трампа», мільярдер Шелдон Адельсон

Помер мільярдер Шелдон - фото з відкритих джерел

За інформацією видання Las Vegas Review Journal, Адельсон боровся з онкологією — неходжкінською лімфомою — з 2019 року, а на початку січня нового року, мільярдер взяв лікарняний для проходження необхідних медичних процедур.

За даними журналу Forbes, Адельсон володів статком у розмірі 35 мільярдів доларів. Його неодноразово називали "гаманцем Дональда Трампа", тому як мільярдер пожертвував Республіканської партії більше 400 мільйонів доларів під час виборчої кампанії в 2020 році.

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Джордж Буш-молодший називав помер мільярдера "американським патріотом, щедрим благодійником і рішучим прихильником Ізраїлю".

Шелдон Адельсон буде похований в Ізраїлі, на батьківщині його дружини.

Нагадаємо, що стало відомо про смерть популярного 84-річного американського актора Джона Райлі. Причина смерті поки невідома. Прославившись завдяки ролі в одній з найпопулярніших американських мильних опер "Головний госпіталь", Джон Райлі став одним з найбільш відомих акторів США.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло про те, що помер заслужений артист України Володимир Коциловський. Його серце зупинилося на 60 році життя. Відомо, що в осені минулого року Коциловський лікувався в обласній клінічній лікарні. Лікарі поставили йому діагноз мієлофіброза.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини