Головна Новини Світ США У США помер режисер "Омена", "Смертельної зброї" і "Супермена"
commentss НОВИНИ Всі новини

У США помер режисер "Омена", "Смертельної зброї" і "Супермена"

Смерть Доннера підтвердила виданню його продюсерська компанія Donners 'Company, але причини смерті не розголошуються

6 липня 2021, 02:39
Поділіться публікацією:

Смерть Доннера підтвердила виданню його продюсерська компанія Donners 'Company, але причини смерті не розголошуються.

У США помер режисер "Омена", "Смертельної зброї" і "Супермена"

Річард Доннер (фото з відкритих джерел)

У 1976 році вийшов містичний трилер "Омен" з Грегорі Пеком в головній ролі. Через два роки Доннер представив глядачам перший фільм за мотивами коміксів — "Супермен". Головну роль в картині виконав Крістофер Рів. Його партнерами були Марлон Брандо, Гленн Форд, Нед Бітті і Джин Хекмен. У 1985 році глядачі побачили відразу дві картини Доннера — пригодницьку комедію "Бовдури" і фентезі "Леді-яструб" з Мішель Пфайффер і Рутгер Хауер.

У США помер режисер ”Омена”, ”Смертельної зброї” і ”Супермена” - фото 2

Через два роки Доннер підкорив мільйони людей у всьому світі бойовиком "Смертельна зброя" з Мелом Гібсоном і Денні Гловером в головних ролях. Цей фільм став еталоном поліцейського бойовика на багато років. Доннер зняв ще три частини "Смертельної зброї". З Гібсоном він також працював разом в картинах "Меверік" і "Теорія змови".

У США помер режисер ”Омена”, ”Смертельної зброї” і ”Супермена” - фото 3

У 1995 році Річард звів разом в бойовику "Вбивці" Сильвестра Сталлоне і Антоніо Бандераса. Серед його відомих робіт — "Байки зі склепу", "Леді-яструб" і інші.

Нагадаємо, американська актриса Ліза Бейнс померла через 10 днів після того, як її збив невідомий чоловік на електросамокаті в Нью-Йорку. Актриса отримала травму голови в результаті зіткнення з електросамокати 4 червня, коли переході дорогу на пішохідному переході в західній частині Манхеттена. Зірку госпіталізували в лікарню Mount Sinai Morningside, проте лікарям не вдалося врятувати її життя. Винуватець ДТП втік з місця інциденту, його досі розшукують. Найбільше Бейнс відома за роллю матері Емі Данн Мерібет Елліотт в детективному трилері Девіда Фінчера "Зникла" (2014 рік). Крім того, актриса зіграла в кінострічці "Коктейль" з Томом Крузом (1988 рік) і серіалах "Майстри сексу", "Дорогий доктор", "Гарна дружина", "Відчайдушні домогосподарки" та інших.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://variety.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини