Головна Новини Світ США У США працівник заводу розстріляв своїх колег: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

У США працівник заводу розстріляв своїх колег: є загиблі

Стрілянина сталася на парковці біля заводу

19 серпня 2021, 12:31
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки чоловік відкрив вогонь по людях. Про це повідомляє видання NBC News.

У США працівник заводу розстріляв своїх колег: є загиблі

У США зловмисник застрелив двох жінок. Фото: NBC News.

Як стало відомо, інцидент стався в американському місті Франкфорт, що в штаті Індіана. Повідомляється, що на автостоянці заводу, який виробляє автомобільні крісла, один з працівників відкрив вогонь з вогнепальної зброї по своїм колегам.

В результаті події загинули дві жінки. Після скоєння злочину чоловік сів у свій автомобіль і спробував сховатися з місця інциденту. Однак, його затримали співробітники правоохоронних органів, які прибули на місце подій.

На цей момент встановлюються всі обставини інциденту. З'ясовуються мотиви нападника.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що у Великобританії чоловік відкрив вогонь посеред вулиці. Повідомляється, що інцидент стався в місті під назвою Плімут. Зловмисник убив жінку і дитину в їхньому будинку, а потім вибіг на вулицю і по шляху в парк стріляв в перехожих. В результаті події загинули щонайменше шестеро людей. Правоохоронці оточили територію. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що на музичному концерті прозвучали постріли. Інцидент стався в американському штаті Каліфорнія. Учасники перестрілки спробували втекти з місця злочину на своєму легковому автомобілі, проте їх зедержали співробітники правоохоронних органів. У салоні автомобіля поліціянти виявили чотирьох осіб, троє з яких отримали поранення різного ступеня тяжкості. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини