Головна Новини Світ США У США пропала актриса, яка знімалась в популярному серіалі "Доктор Хто" (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США пропала актриса, яка знімалась в популярному серіалі "Доктор Хто" (ФОТО)

Останній раз її бачили дев'ятого Вересня

13 вересня 2021, 18:20
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки пропала актриса Таня Фіар. Про це повідомляє видання УНІАН.

У США пропала актриса, яка знімалась в популярному серіалі "Доктор Хто" (ФОТО)

Таня Фіар. Фото: instagram.com/tanyafear

В американському місті Лос-Анджелес розшукують актрису, яка знялася в телесеріалі "Доктор Хто". Там вона зіграла роль доктора Джейд Макінтайр.

Останній раз її бачили ще дев'ятого вересня в одному з районів міста. Повідомлення про зникнення розмістила у себе подруга актриси. Останнє фото Тані, яке датується 30 серпня, було опубліковано у неї на сторінці в соціальній мережі. На знімку вона стоїть на сцені під час стендап-шоу.

Для довідки: крім ролі в популярному британському серіалі компанії BBC "Доктор Хто", Таня Фіар знімалася в таких відомих фільмах, як "Пипець 2", "Мій вечеря з Ерве".

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що тур-менеджер Rolling Stones загинув в могилі, яку рив для своєї собаки. Про смерть Брідгена розповіла його дружина. Під час того, як він копав могилу для собаки, його накрило землею. Свідок інциденту викликав "швидку", однак врятувати чоловіка не вдалося. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Полтавській області жінку, яка пропала безвісти виявили мертвою. Протягом декількох днів її шукали в околицях села Сем'янівка. Її бездиханне тіло вдалося виявити водолазам. Труп знаходився у воді неподалік від місця, де її бачили в останній раз. На місце події прибули співробітники правоохоронних органів. Порушено кримінальну справу за статтею "Умисне вбивство". Встановлюються всі обставини смерті жінки. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини