Головна Новини Світ США У США розповіли, що буде одним із "трьох складників відповіді" Москві на її вторгнення в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розповіли, що буде одним із "трьох складників відповіді" Москві на її вторгнення в Україну

США готові допомагати Україні й після можливого російського вторгнення

14 лютого 2022, 08:40 comments1337
Поділіться публікацією:

Якщо відбудеться можливе російське вторгнення в Україну, Вашингтон допомагатиме Києву у боротьбі з агресором. Це стане одним із "трьох складників відповіді" Москві. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на заяву помічника президента США з нацбезпеки Джейка Саллівана в інтерв'ю CBS.

У США розповіли, що буде одним із "трьох складників відповіді" Москві на її вторгнення в Україну

Джейк Салліван. Фото з відкритих джерел

При цьому у США не уточнювали, про яку саме підтримку йдеться.

Салліван заявив, що він не уповноважений розкривати подробиці підтримки України у разі, якщо російські війська вторгнуться на територію суверенної держави. При цьому помічник президента США зазначив, що єдине, що він може сказати, це те, що США за жодних обставин не залишать Київ віч-на-віч з російською агресією. Відповідь Росії буде дано жорстко й оперативно.

Джейк Салліван припустив, що Путін може наказати російській армії вторгнутися в Україну ще до того, як закінчиться Олімпіада у Пекіні. Розвідка фіксує, що російські війська, які сконцентровані біля українського кордону, почали проводити певні маневри, що насторожують, і нарощувати свої сили. Це може свідчити про підготовку до наступальної операції.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чуток про підготовку Росії до вторгнення в Україну надто багато в інформаційному просторі. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню постаралися об'єктивно оцінити, чи справді така велика ймовірність, що незабаром може початися велика війна, чи західні ЗМІ перебільшують ризики вторгнення та приводів для паніки насправді немає.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини