Головна Новини Світ США У США син подав на батьків через порно: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

У США син подав на батьків через порно: що сталося

У Мічигані судді вирішили, що батьки повинні заплатити синові компенсацію у 30 тисяч доларів

30 серпня 2021, 16:10
Поділіться публікацією:

Практично "золотим" став результат прибирання в одному з американських будинків у штаті Мічиган. Згідно з повідомленням видання "Маяк", яке посилається на The Associated Press, місцеві судді вирішили, що батьки зобов'язані виплатити своєму повнолітньому синові круглу суму компенсації за втрачену колекцію матеріалів порнографічного характеру.

У США син подав на батьків через порно: що сталося

Син витребував у батьків компенсацію за викинуту колекцію порно. Фото ілюстративне

Американцеві Девіду Веркінгу — 43, і за своє життя він встиг зібрати справжню порно-колекцію. Як зазначено в матеріалах судової справи, до її складу увійшло понад півтори тисячі різних предметів. Це і журнали пікантного характеру, і секс-іграшки, і відеоматеріали відповідного характеру (як на дисках, так і на касетах).

За словами Веркінга, у 2016 році йому довелося трохи менш як рок жити в батьківському будинку — через розлучення з дружиною. Потім, коли він знову з'їхав, частина речей все ж довелося залишити. Добрі батьки затіяли прибирання і викинули всю порно-добірку. При цьому, як стверджує Девід, сказали, що таким чином вони зробили "велику послугу".

Втім, подібна "послужливість" не надто вразила їхнього дорослого сина, тому він вирішив з'ясувати стосунки через суд. Тяганина тривала близько двох років, але в підсумку Феміда стала на бік позивача, ухваливши, що батьки дійсно винні й зобов'язані відшкодувати збитки.

Тепер від матері та батька Девіда очікується виплата штрафу у розмірі 30 441 долара. Ще 14 тисяч їм доведеться віддати за послуги адвоката власного сина.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, яке покарання чекає медичного працівника з Одеси, у якого виявили дитячу порнографію. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, чому порноактори з Австралії не рекомендують повторювати людям усе те, що відбувається у фільмах для дорослих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

30 серпня 2021, 15:28

Размер имеет значение. Увеличить член теперь можно и без операции, я сам в этом убедился. как это сделать смотри здесь ----- http://bit.do/extazex


Новини