Головна Новини Світ США У США скасували масковий режим для вакцинованих від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

У США скасували масковий режим для вакцинованих від коронавірусу

Президент США Джо Байден зазначив, що вакцинуватися від коронавірусу в Штатах стало простіше, ніж раніше

28 квітня 2021, 01:18
Поділіться публікацією:

Президент Сполучених Штатів Джо Байден скасував обов'язковий масочний режим для людей, які вакцинували проти коронавірусу. Про це глава Білого дому написав в Twitter.

У США скасували масковий режим для вакцинованих від коронавірусу

Вакцинація - фото з відкритих джерел

"У зв'язку з надзвичайним прогресом, ми досягли в боротьбі з COVID-19 CDC (Центр по контролю і профілактиці захворювань США — ред.) Зробив сьогодні велику заяву: якщо ви повністю вакциновані і перебуваєте на відкритому повітрі, а не в великому натовпі — вам більше не потрібна маска", — повідомив Байден.

Однак це не стосується масових заходів. Там носіння масок залишається обов'язковим.

Президент США зазначив, що вакцинуватися від коронавірусу в Штатах стало простіше, ніж раніше.

"Вакцинація — це порятунок вашого життя і життя оточуючих вас людей", — зазначив він і закликав американців робити щеплення.

У США понад 50% дорослих американців отримали хоча б одну дозу вакцини.

Нагадаємо, керівник Центру респіраторної медицини клініки "Феофанія" Світлана Гук заявила, що не варто вводити другу дозу вакцини від коронавірусу, яка має відмінний від першої тип виробництва. Як розповіла Гук, в Україні доводиться враховувати ситуацію з вакцинами. За її словами, можливість імунізації вакциною іншого виробникоа допустима. Однак лікар каже про важливість методики виробництва вакцини. Тобто це може бути РНК-вакцина, векторна або інактивована вакцина. Лікар пояснила, що друга доза вакцини називається бустерної. З її допомогою активується т-клітинний імунітет, який більше бере участь в тривалого захисту від будь-якої вірусної інфекції.

Раніше в НАН повідомили, коли в Україні почнеться спад захворюваності коронавірусом у квітні 2021 року, а коли слід очікувати піку смертності. Відзначимо, що прогноз вчених збігається з тим, який недавно озвучували в МОЗ.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://twitter.com/POTUS
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Архангел

28 квітня 2021, 03:34

БРЕД!!!


Новини