Головна Новини Світ США У США страйкують співробітники Apple: пропонують не купувати продукцію компанії
commentss НОВИНИ Всі новини

У США страйкують співробітники Apple: пропонують не купувати продукцію компанії

У компанії Apple готується масовий страйк і оголошення бойкоту продукції цього бренду

24 грудня 2021, 17:10
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 24 грудня, у Святвечір перед Різдвом працівники компанії Apple оголосили страйк своєму керівництву. Вони зібрались з роботи раніше, аби вийти на прогулянку або ж побути зі своєю сім’єю напередодні Різдва. Про це інформує "Insider".

У США страйкують співробітники Apple: пропонують не купувати продукцію компанії

Apple. Фото з відкритих джерел

Цьому страйку передувала кадрова нерівність. Apple вперше за все десятиліття призупинила виробництво iPhone і iPad, відпустивши працівників фабрик відпочивати напередодні Різдва, 25 грудня. Але це не стосувалось тих, хто працює у роздрібних магазинах та техпідтримці. Тому останні об’єднались в групу Apple Together і вирішили оголосити бойкот правлінню компанії. Їхній протест виглядає у тому, що вони зібрались піти з роботи напередодні свята раніше без дозволу. Окрім того, мітингувальники закликали американців не купувати продукцію Apple напередодні Різдва як у онлайн, так і офлайн.

"Не переходьте межу пікетування в цей Святвечір – будьте солідарні з робітниками, які борються за кращі умови," — звертаються мітингувальники у зверненні.

Також терпіння працівників на межі, через нещодавні випадки, коли працівників, навіть, з симптомами коронавірусу, просили виходити на роботу. Інші працівники стверджували, що захворіли на Covid-19 саме після Чорної п’ятниці, бо менеджери торгових точок не забезпечили належних умов і соціальної дистанції в приміщеннях.

У самій же компанії Apple на страйк ніяк не реагують і жодних коментарів на своїх офіційних сторінках не надають.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини