Головна Новини Світ США У США Tesla Model S Plaid заблокувала водія в салоні палаючого авто (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США Tesla Model S Plaid заблокувала водія в салоні палаючого авто (ФОТО)

Палаючий електромобіль продовжував їхати та не випускав водія

3 липня 2021, 21:43
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Найновіша модель електромобіля від компанії Tesla загорілася під час руху. Подробиці інциденту розповів Марк Герагос з юридичної компанії Geragos & Geragos. Про це повідомляє видання Reuters.

У США Tesla Model S Plaid заблокувала водія в салоні палаючого авто (ФОТО)

У США на ходу загорілася Tesla Model S Plaid. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, в американському штаті Пенсільванія чоловік, який придбав автомобіль Tesla   Model S Plaid за 129 тисяч доларів, зміг порадіти покупці всього кілька днів. На третій день після придбання транспортного засобу воно загорілося прямо під час руху. При цьому система блокування дверей машини вийшла з ладу і не дозволяла потерпілому вибратися з нього.

Чоловікові довелося застосувати силу, щоб відкрити двері. В цей час електромобіль продовжував рухатися і проїхав приблизно 11-12 метрів, перетворившись в "вогняну кулю".

На цей момент компанія-виробник ніяк не прокоментувала ситуацію. У Національній адміністрації безпеки дорожнього руху розповіли, що зараз вони зв'язуються з відповідними агентствами та виробником для збору інформації про подію.

У США Tesla Model S Plaid заблокувала водія в салоні палаючого авто (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що компанія-виробник електроавтомобілів Tesla відкликає кілька тисяч своїх Model 3 і Model Y. Стала відома причина такого рішення. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання "Коментарі" повідомляло про те, що на норвезьке представництво американської компанії Tesla подали в суд 30 клієнтів. Заявники скаржаться на погану роботу їхніх автомобілів Model S 2013-2015 років випуску. Представники компанії так і не з'явилися в суд. Детальніше про це читайте в нашій статті.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини