Головна Новини Світ США У США у медика після вакцинації виявили COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

У США у медика після вакцинації виявили COVID-19

Через тиждень після вакцинації чоловік відчув себе погано і здав тест на коронавірус

30 грудня 2020, 15:47
Поділіться публікацією:

У місті на тихоокеанському узбережжі Каліфорнії Сан Дієго сталася несподівана подія. У 45-річного медбрата швидкої допомоги, який зробив вакцинацію, виявили COVID -19.

У США у медика після вакцинації виявили COVID-19

ФОТО: З відкритих джерел

Експерти повідомляють, що через тиждень після того, як чоловік зробив щеплення, він зробив тест на коронавірус. Результат виявився позитивним. За його словами, після вакцинації протягом дня він відчував біль в руці. Однак більше ніяких побічних ефектів він не помітив.

Після закінчення робочого дня у відділенні для хворих на COVID-19 чоловік відчув себе погано. На зміну нормальному стану прийшов озноб, сильна втома і ломота в тілі. На той момент з дня вакцинації пройшло 6 днів.

На наступний день медбрат відправився в лікарню і здав тест на коронавірус. Результат його вразив, оскільки він був позитивним. Фахівець з інфекційних захворювань з Центрів сімейного здоров'я Сан-Дієго зазначив, що чоловік заразився ще до того, як зробив щеплення. Але вірус весь цей час просто не проявлявся.

Відзначається, що для того, щоб організм почав вироблення захисту від вірусу, після вакцинації має пройти 10-14 днів. Фахівець також повідомив, що знає про випадки, коли медики заразилися приблизно в той момент, коли отримували вакцину.

Цей випадок ще раз нагадує про те, що не слід навіть після вакцинації нехтувати правилами та переставати носити маску, дотримуватися дистанції, користуватися антисептиком і т.д.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що Україна підписала контракт на отримання майже двох мільйонів доз вакцини від коронавірусу, а також про те, що вчені винайшли біосенсори для відстеження коронавірусу в повітрі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини