Головна Новини Світ США У США вчительку малювання заарештували за тривалий секс з учнем
commentss НОВИНИ Всі новини

У США вчительку малювання заарештували за тривалий секс з учнем

У справі фігурує лише один потерпілий, вік якого не розголошується

5 червня 2021, 04:43
Поділіться публікацією:

У США вчительку малювання заарештували за тривалий секс з учнем

Школа (фото з відкритих джерел)

В американському штаті Каліфорнія 40-річну вчительку малювання Джейн Шеттерлі звинуватили в "тривалих сексуальних відносинах" з неповнолітнім учнем, який відвідував її додаткові заняття, повідомляє Knewz.

Підозрювана працює в середній школі Де Анза в Річмонді Об'єднаного шкільного округу Уест-Контра-Коста.

Її заарештували після того, як в поліцію надійшло повідомлення про можливі статевих відносинах Шеттерлі з підлітком, батьки якого найняли жінку як приватного репетитора.

У справі фігурує лише один потерпілий, вік якого не розголошується.

Як раніше ми повідомляли спеціалісти опитали понад 2000 дорослих людей і виявили, що у жінок і чоловіків дуже відрізняються побажання, що стосуються інтимних відносин. Перші вибирають секс ввечері, а другі — вранці. Майже 70% жінок розповіли, що зустрічалися з тими, хто мав зовсім інший рівень сексуального потягу і період, коли хочеться розваг ліжку. Представниці прекрасної статі відчували найбільше збудження з 23:00 до 02:00. Між тим чоловікам більше подобається інтим в першій половині дня, а саме в період від 6 до 9 ранку.

Доктор Еллісон Хілл з лікарні в Лос-Анджелесі пояснює, що жіноче лібідо є дуже складним і часто залежить від психологічного стану. Як правило, на нього не впливає партнер, адже ключову роль відіграє ставлення жінки до себе самої і своєї сексуальності.

Нагадаємо, 26-річна Луїза Фішер готувала матеріал про відновлення роботи розважального закладу Swingland недалеко від Копенгагена після пом'якшення заходів з боротьби з коронавірусів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини