Головна Новини Світ США У США відповіли, чи бачать прогрес ЗСУ на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

У США відповіли, чи бачать прогрес ЗСУ на фронті

У Держдепі США бачать прогрес ЗСУ на фронті

5 грудня 2023, 08:20
Поділіться публікацією:

США бачать, як українські захисники борються і досягають прогресу у війні проти російських збройних сил, які міцно зміцнилися на позиціях. Як передає портал "Коментарі", таку заяву під час брифінгу зробив речник Держдепартаменту США Метью Міллер.

У США відповіли, чи бачать прогрес ЗСУ на фронті

Речник Держдепартаменту США Метью Міллер

У Держдепі США зазначили, що ситуація на полі бою важка, але українські сили продовжують досягати прогресу. Міллер повідомив, що представники США обговорювали це з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою під час зустрічі у Брюсселі минулого тижня.

Також у відомстві висловили стурбованість щодо додаткового фінансування для України.                                                          

"Саме тому держсекретар приєднується до президента та інших членів адміністрації, закликаючи Конгрес діяти якнайшвидше", — заявив представник Держдепу.

Зазначимо, сьогодні президент України Володимир Зеленський звернеться до американських сенаторів із захищеної відеоконференції. Розмова відбудеться на секретному брифінгу. Володимир Зеленський має поінформувати сенаторів про стан війни в Україні та необхідність додаткової військової допомоги. Розмова Зеленського та сенаторів відбудеться за день до того, як у Сенаті планується голосувати за виділення пакету 61 мільярда доларів для України.                                         

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому невдовзі можемо зіткнутися з новими викликами: як змінюється ситуація на фронтах.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи справді Захід не здатний поставити на місце Путіна та Ко: що чекає на Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини