Головна Новини Світ США У США відповіли, чому не виділяють допомогу Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У США відповіли, чому не виділяють допомогу Україні

Спікер Палати представників США Майк Джонсон назвав зустріч з Володимиром Зеленським "хорошою"

13 грудня 2023, 00:45
Поділіться публікацією:

США поки не можуть виділити Україні великий пакет військової допомоги, бо нібито не мають чіткої ясності у питанні стратегії.  Про це заявив спікер Палати представників США Майк Джонсон після зустрічі з українським президентом Володимиром Зеленським.

 У США відповіли, чому не виділяють допомогу Україні

Майк Джонсон (фото з відкритих джерел)

Окрім цього, він назвав зустріч з президентом "хорошою" і наголосив, що народ Америки на одній стороні з Україною у війні, яку розв'язав очільник Кремля Володимир Путін.

За словами Джонсона, Білий дім нібито не надав інформацію щодо стратегії, яка допоможе Україні перемогти РФ у війні.

"Те що просить адміністрація Байдена — це додаткові мільярди доларів, без відповідного нагляду і зрозумілої стратегії перемоги, і без відповідей для американського народу. Також з першого дня я чітко висловив, що першою умовою є наша національна безпека насамперед. Кордон — це абсолютна катастрофа", — заявив Джонсон.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що лідер республіканців після зустрічі із Зеленським розповів, коли зможуть затвердити допомогу Україні. Лідер республіканців у Сенаті Мітч Макконнелл заявив, що США не зможуть затвердити допомогу до Різдва. За його словами, це "практично неможливо". Також він закликав Байдена активніше брати участь у переговорах, які зайшли в глухий кут. 

Лідер республіканської партії розповів, що це неможливо, адже сама процедуру займає більше часу. Також лідер республіканців поскаржився, що Білий дім не зустрічається особисто з республіканцями для переговорів, а всю роботу переклав на демократів в Сенаті.  На його думку, "єдиний спосіб досягти угоди" — це особиста участь Байдена у переговорах, що зайшли у кут.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини