Головна Новини Світ США У США вирішили вакцинувати дітей віком від 5 років: як реагують батьки
commentss НОВИНИ Всі новини

У США вирішили вакцинувати дітей віком від 5 років: як реагують батьки

У США медики схвалили ковід-щеплення дітей із 5 років

5 листопада 2021, 12:30
Поділіться публікацією:

У той час, як в Україні переважна кількість людей досі не ухвалила рішення про вакцинацію проти коронавірусу, в США починають вакцинацію навіть дітей. В Америці почали щеплювати дітей від 5 років. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на повідомлення "Голосу Америки" в Твіттер.

У США вирішили вакцинувати дітей віком від 5 років: як реагують батьки

В США вакцинують дітей. Фото: GETTY IMAGES

В США вже відкрито сотні пунктів масової вакцинації, у яких роблять щеплення дітям від 5 років. Варто зазначити, що вакцинація дітей до 12 років поки що має рекомендаційний характер. При цьому в США є чимало батьків, які на сьогоднішній день не готові вакцинувати своїх дітей. Головна причина, чому деякі батьки відмовляються вакцинувати дітей, полягає в тому, що вакцину почали використовувати надто швидко, коли ще не стало ясно про її безпеку.

Біля місцевих шкіл відбуваються мітинги проти обов'язкової вакцинації учнів. Батьки, які виступають проти вакцинації дітей, кажуть, що їх турбують побічні ефекти від вакцинації. Зокрема є випадки, коли після вакцинації у деяких людей відбувається запалення серцевого м'яза. При цьому самі медики заспокоюють, що на сьогоднішній день у світі не винайшли жодних ліків, які є безпечними для людського організму на 100%. Навіть ті ліки, які продають в аптеці без рецепта, мають величезний список побічних ефектів.

У матеріалі йдеться, якщо взяти, наприклад, Лос-Анджелес, то там вакциновані хоча б однією дозою 80% населення. Крім того, почала діяти ухвала про те, що невакциновані громадяни не можуть відвідувати бари, ресторани та інші громадські місця.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Туреччина вводить бустерну вакцинацію Pfizer.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ке

5 листопада 2021, 12:44

Довбані кретини.


Новини