Головна Новини Світ США У США вирішили заохочувати громадян за щеплення від COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

У США вирішили заохочувати громадян за щеплення від COVID-19

Іакое рішення було прийнято внаслідок різкого зростання кількості випадків інфікування COVID-19

29 липня 2021, 08:56
Поділіться публікацією:

З 31 липня жителям Нью-Йорка будуть платити по 100 доларів за вакцинацію проти коронавірусного захворювання. Винагороду будуть давати за перше введення препарату. Про нововведення повідомив міський голова Білл де Блазіо. Про це пише видання OBOZREVATEL з посиланням на NBC.

У США вирішили заохочувати громадян за щеплення від COVID-19

Вакцинація в США - фото з відкритих джерел

Заохочувати громадян за вакцинацію запропонували після того, як влада міста заявили, що всі робітники повинні отримати щеплення або проходити строгі протоколи тестування на коронавірус щотижня.

Крім того, таке рішення було прийнято внаслідок різкого зростання кількості випадків інфікування COVID-19 на території Нью-Йорку, яке спровокувало поява мутації Дельта. У Департаменті охорони здоров'я штату повідомили, що повний курс вакцинації против коронавірусу завершили від 45% до 65% жителів Нью-Йорка.

У виданні зазначають, що з початку коронавірусної пандемії в Нью-Йорку захворіло понад 2,2 млн громадян. Внаслідок ускладнень інфекції померли 54 218 людини, а змогли подолати хворобу понад 2 млн пацієнтів.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що в Україні стартував п'ятий етап масової вакцинації проти коронавірусного захворювання. На думку міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка, зараз українці забезпечені всім для вільного участі в процесі вакцинації. Це і самі препарати, і навчені медики, і інші елементи інфраструктури. Більш того — на останньому засіданні з представниками обласних держадміністрацій місцеві чиновники отримали вказівку відкрити центри вакцинації у всіх невеликих містах, які об'єднують навколо себе райони.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини