Головна Новини Світ США У США все федеральні службовці повинні бути щеплені проти коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

У США все федеральні службовці повинні бути щеплені проти коронавірусу

Також планується, що Байден оголосить про розширення можливостей безкоштовного тестування на коронавірус

9 вересня 2021, 22:26
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден планує 9 вересня звернутися до нації та проголосити про вимогу щодо всіх федеральних службовців вакцинуватися проти коронавірусу без будь-яких винятків і альтернативних варіантів. Про це повідомляє американський телеканал CNN. Байден має намір оголосити про обов'язкову вакцинацію для всіх федеральних службовців і закликати бізнес зробити те ж саме.

У США все федеральні службовці повинні бути щеплені проти коронавірусу

Коронавірус (фото з відкритих джерел)

Для цього президент США підпише указ, який передбачає, що всі федеральні службовці повинні зробити щеплення проти коронавірусу без можливості проходити регулярне тестування. Раніше існувала альтернатива. Ті, хто відмовлявся від щеплення, повинні щотижня проходити тестування на коронавірус. Аналогічна вимога до всіх федеральних підрядників. Правило буде стосуватися приблизно 2,5 мільйона працівників.

Також планується, що Байден оголосить про розширення можливостей безкоштовного тестування на коронавірус. Загалом, президент США буде говорити про шести кроків на шляху до протидії пандемії коронавірусу і його штаму Delta. Це вакцинація американців, які з певних причин відмовляються робити щеплення проти коронавірусу; бустерні щеплення проти коронавірусу; відкриття шкіл; розширення програми тестування і введення масочного режиму; захист і відновлення економіки; поліпшення догляду за хворими коронавірус.

Перше розпорядження Байдена щодо обов'язкової вакцинації проти коронавірусу для федеральних службовців передбачало, що вони мають два варіанти. Перший — зробити обидві дози щеплення проти коронавірусу. Другий — погодитися на додаткові вимоги конкретного федеральної установи.

Нагадаємо, в ООН розповіли, що у великих містах відбулося короткочасне, але різке зменшення числа шкідливих викидів в 2020 році на тлі пандемії COVID-19. Багато городян вперше за довгі роки побачили блакитне небо замість хмари забруднення. Про це сказано в звіті Всесвітньої метеорологічної організації (ВМО), у багатьох частинах світу як і раніше не дотримуються нормативи якості повітря.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини