Головна Новини Світ США У США встановили головну різдвяну ялинку (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США встановили головну різдвяну ялинку (ВІДЕО)

Висота встановленої ялинки перевищує 25 метрів

21 листопада 2021, 20:30
Поділіться публікацією:

В столиці США — місті Вашингтоні  встановили різдвяну ялинку. Новорічне дерево якраз встановлене перед приміщенням парламенту США. Про це інформує ТСН.

У США встановили головну різдвяну ялинку (ВІДЕО)

У найближчі кілька днів ялинку прикрасять (фото з відкритих джерел)

 Зріст лісової гості понад 25 метрів. Її привезли з віддаленої місцевості за 7 тисяч кілометрів. Перевезення тривали,  більш як чотири тижні. Назвали її "Цукровий ведмідь".  В ці найближчі дні  її вже будуть прикрашати, бо з початком зими тут відбудеться урочиста церемонія, на якій запалюватимуть новорічні вогні.

Важливо, що в нашій країні вже 11 грудня на ВДНГ буде працювати щорічний парк новорічних  розваг "Зимова країна". Кожен, хто сюди завітає, зможе обрати улюблену локацію з 20 пропонованих.  Святкова  15-метрова ялинка буде встановлена на центральній площі. Тут також працюватимуть фотозони.

Також до послуг киян та гостей столиці буде ковзанка, яка запрацює з 11 грудня. Тут одночасно зможуть спробувати свої сили на льоду 500 учасників. В планах організаторів перетворити оранжерею на скляний будиночок і ще влаштувати мюзикл.

На період зимових  свят в одному з павільйонів влаштують парк казкових героїв. В іншому створять цікаві експозиції, де можна буде побачити ялинкові іграшки, якими користувались  наші предки. Так само там будуть виставлені різні цікавинки святкового новорічно-різдвяного побуту.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що найбагатша співачка України прикрасила ялинку іграшками по 1000 грн за штуку. Популярна українська виконавиця Камалія поділилася, які новорічні традиції є в їхній родині, а також розповіла, у скільки їм обійшлися новорічні іграшки. Ціна деяких дійсно вражає.  




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини