Головна Новини Світ США У США вводять нові правила – тепер усі дорослі мають отримати бустер
commentss НОВИНИ Всі новини

У США вводять нові правила – тепер усі дорослі мають отримати бустер

США посилили рекомендації щодо щеплень - тепер усі дорослі повинні отримати бустер

30 листопада 2021, 09:45
Поділіться публікацією:

Центри контролю та профілактики захворювань США (CDC) заявили, що всі американці, які досягли повноліття, зобов'язані будуть отримати бустерні (додаткові) дози вакцин проти COVID-19. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише видання "The New York Times".

У США вводять нові правила – тепер усі дорослі мають отримати бустер

Вакцинація. Фото з відкритих джерел

Американські медики дійшли висновків, що громадянам США варто рекомендувати повторно щеплюватися проти коронавірусу. Поки що вимога отримати ревакцинацію стосується лише людей, яким виповнилося 18 років і більше. Так, ті, хто пройшов перший курс вакцинації Pfizer або Moderna, повинні повторно вакцинуватися через півроку. Ті, хто отримав вакцинацію Johnson & Johnson повинні будуть повторно щепитися через 2 місяці.

Медики впевнені, що мутація коронавірусу продовжується. І поява штаму "Омікрон" вкотре підтверджує правильність кроків людства щодо масової вакцинації. На сьогоднішній день це єдина гарантія того, що вдасться сповільнити поширення небезпечної хвороби та нівелювати її наслідки. Крім вакцинації медики наголошують на профілактичних заходах, а також на дотриманні всіх протиепідеміологічних заходів.

Сьогодні повний курс вакцинації пройшли 58% американців. Цей процес триває. Масова вакцинація американців не припиняється.

Читайте також на порталі "Коментарі" – експерти з компанії Pfizer обіцяють адаптувати свою вакцину до штаму "Омікрон", який є ще заразнішим, ніж попередній штам "Дельта". Вчені та медики просять 100 днів для того, щоб оновлена вакцина мала всі необхідні свій става проти коронавірусу, що мутував.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини