Головна Новини Світ США У США вже сумніваються, що Україна здобуде цьогорічну перемогу: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У США вже сумніваються, що Україна здобуде цьогорічну перемогу: що відомо

Український контрнаступ може закінчитися масштабним успіхом, а може вирішити лише дуже обмежену частину завдань.

3 травня 2023, 07:45 comments1567
Поділіться публікацією:

Судячи з тих подій, які відбуваються на фронті, ні Києву, ні Москві, швидше за все, не вдасться здобути перемогу цього календарного року. Як передає портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю Foreign Affairs зробив голова Об'єднаного комітету начальників штабів Збройних сил США генерал Марк Міллі.

У США вже сумніваються, що Україна здобуде цьогорічну перемогу: що відомо

Марк Міллі. Фото: з відкритих джерел

Американський генерал зазначив, що в рамках підготовки до весняного контрнаступу західні партнери допомогли Україні навчити та оснастити озброєннями "близько дев'яти бригад", у тому числі бронетанкових.

"Українці зараз мають можливості для наступу. Також у них є можливості для оборони, значно покращені порівняно з тим, що було всього рік тому. Я не хочу припускати, чи можуть вони, чи не можуть провести наступальну операцію в найближчі тижні. Це буде залежати від Але вони готові атакувати або захищатися", – заявив Марк Міллі.

На його думку, результат контрнаступу ЗСУ – це питання ймовірностей. Так, він допускає будь-який із можливих варіантів – значний успіх ЗСУ з повним обвалом російської оборони, частковий чи обмежений успіх, а також є ймовірність не досягти успіху.

"Тим не менш, я думаю, що ймовірність того, що будь-яка зі сторін досягне своїх політичних цілей, я думаю, що це буде дуже складно, дуже складно. І, чесно кажучи, я не думаю, що це можливо цього року", — Заявив Міллі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — РФ – агресор: чому "нейтральні країни" підтримали хворобливу для Кремля резолюцію ООН.

Також видання "Коментарі" повідомляло – як ракетні удари по Україні Кремль підносить росіянам – чому ворог прийняв такі атаки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ОООООО

3 травня 2023, 07:02

Милли тебе падла лично это сказал. Как вы суки заебали своими высказываниями. Суки вы писаки сраные


Новини