Головна Новини Світ США У США за домагання до дитини арештували Санта-Клауса
commentss НОВИНИ Всі новини

У США за домагання до дитини арештували Санта-Клауса

За ґрати потрапив працівник одного із торгових центрів Коннектикуту

10 грудня 2020, 13:34
Поділіться публікацією:

45-річного Прінса Картера, який працював Санта-Клаусом у торговому центрі Мілфорда (Коннектикут, США), звинувачують у домаганні до неповнолітнього колеги. Про подію повідомляє New Haven Register.

У США за домагання до дитини арештували Санта-Клауса

У Коннектикуті Санта домагався до дитини. Фото: dreamstime

Поліція Мілфорда відреагувала на виклик неповнолітньої особи, яка також працює у торговому центрі Connecticut Post Mall. Варто зазначити, що статі жертви не розкривають.

За словами потерпілої особи, Картер всіляко виявляв до неї підвищений інтерес: хапав, обіймав і роздягався у кімнаті відпочинку для персоналу, схиляючи до статевого акту. Інцидент відбувся ввечері понеділка, 7 грудня.

Як говорить речник поліції Мілфорда Майк ДеВіто, в ході розслідування Прінса Картера було заарештовано за місцем проживання у Бриджпорті. Його звинувачують у сексуальному насильстві та ризику травмування неповнолітніх. Вийти на свободу до засідання суду горе-Санта зможе лише під заставу розміром 25000 доларів.

У США за домагання до дитини арештували Санта-Клауса - фото 2

Тим часом представники компанії Connecticut Post Mall заборонили Картеру з’являтися на території торгового центру.

Довідково. Connecticut Post Mall — це торговий центр, розташований на Бостонській поштовій дорозі у Мілфорді, штат Коннектикут. Він працює із 1960 року. На сьогодні вважається найбільшим торговим центром Коннектикуту, на його території функціонує понад 215 магазинів роздрібної торгівлі. Основними представниками бізнесу в Connecticut Post Mall є такі марки, як LA Fitness, Macy's, Cinemark Theatres, Dick's Sporting Products, Dave & Buster's тощо.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Ватикан відмовив у похованні 97-річному священнику, який ґвалтував дітей.

Також на порталі інформували про засудженого на п’ять років за насильство неповнолітніх представника духовенства Франції



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини