Головна Новини Світ США У США замерзла до смерті 11-річна дитина
commentss НОВИНИ Всі новини

У США замерзла до смерті 11-річна дитина

Сім'я Крістіана Пінеда подала позов на 100 мільйонів доларів до окружного суду Джефферсона

23 лютого 2021, 05:24
Поділіться публікацією:

Десятки американців померли від переохолодження

У США замерзла до смерті 11-річна дитина

Фото з відкритих джерел

Різке похолодання в США привело до масової загибелі жителів країни від переохолодження. Тільки в Техасі, де мороз досяг 18 градусів, жертвами стихії стали понад 30 осіб, повідомляє ABC News.

В цілому в 7 штатах, за якими пройшовся крижаний шторм, загинуло понад 70 осіб. Десятки пропали безвісти. В результаті шторму багато людей опинилися без електрики та опалення.

Також в регіоні порушена доставка продуктів харчування і води. Також повідомляється, що в будинку, який залишився без опалення, загинув 11-річна дитина. За даними служби порятунку США, таких морозів країна не бачила 30 років. Повідомляється, що спеціальні служби роблять все можливе для ліквідації наслідків стихійного лиха.

Нагадаємо, Днями на кордоні Канади і США частково замерз Ніагарський водоспад. Про це повідомляє Reuters. Така ілюзія виникла через сильні морози в Північній Америці. В районі Ніагари температура повітря тримається на позначці 15 градусів морозу, що значно нижче середньостатистичних значень.

В регіоні побитий 57-річний температурний рекорд. "Пробиратися до кісток холод примудрився частково заморозити гігантський Ніагарський водоспад, перетворивши атракціон в замерзлий, блискучий рай", — пише CNN. Сам водний потік продовжує протягом, проте водяний пил замерзає ще в повітрі, покриває навколишні камені і всі околиці. Незвичайне явище привертає в штат Нью-Йорк і канадську провінцію Онтаріо безліч туристів, які активно діляться фотографіями в соціальних мережах. Відзначимо, що повністю водоспад замерзав три роки тому.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Брат

23 лютого 2021, 07:52

Всегда так не будет-пора пендоссии платить по счетам.


Новини