Головна Новини Світ США У США запустили в продаж собачий корм з марихуаною
commentss НОВИНИ Всі новини

У США запустили в продаж собачий корм з марихуаною

Виробник вважає, що корм з канабісом корисний для тварин

28 січня 2021, 12:53 comments1152
Поділіться публікацією:

Нова лінійка продуктів для тварин буде містити канабіс. Ідею запуску власної лінії харчових добавок і крапель з вмістом CBD, яке отримують з конопель, втілила відома ведуча кулінарних шоу в США Марта Стюарт.

У США запустили в продаж собачий корм з марихуаною

Собака в кущах конопель / фото Hydra

CBD, не психоактивне з'єднання, отримане в основному з конопель, досліджується для різних медичних застосувань і широко рекламується за  розслаблюючі властивості. Його стануть додавати в галети та краплі для собак. Телеведуча вважає, що розслаблюючі властивості добавок допоможуть тваринам справлятися зі стресом і зберегти здоров'я.

"Мої собаки не тільки мої товариші, а й частина моєї родини, і я ставлю їх емоційне і фізичне благополуччя на перше місце, так само як і своє власне", — йдеться в заяві Стюарт.

Лінійка продуктів буде складатися з трьох напрямків — для гарного самопочуття, для спокою і для рухливості. Орієнтовна ціна буде становити від 20 до 23 доларів в залежності від породи собаки.

Експерти відзначають швидке зростання ринку канабіс продуктів. Зокрема, дані досліджень компанії Grand View Research Inc. свідчать, що продажі товарів з CBD становили 37,4 млн доларів, а прогнози фахівців вказують на зростання ринку до 400 млн доларів до 2027 року.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Верховній Раді був зареєстрований законопроект №4553, який передбачає зміни в законодавстві з регулювання обігу конопель в медичних цілях, науково-технічної діяльності та промисловості. Варто зазначити, що більша частина народних депутатів вважає, що в Україні необхідно легалізувати марихуану в лікувальних цілях.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини