Головна Новини Світ США У США запустили ядерну ракету - ВІДЕО
commentss НОВИНИ Всі новини

У США запустили ядерну ракету - ВІДЕО

Військово-повітряні сили США тестували технологію повернення ударного блоку ядерної ракети в атмосферу

3 вересня 2020, 11:33 comments1478
Поділіться публікацією:








У Сполучених Штатах провели випробування ядерної ракети Minuteman III. Вона успішно вразила ціль майже за 7 тисяч кілометрів від місця старту. Відео запуску опублікували на військовому каналі на YouTube — US Military News.

У США запустили ядерну ракету - ВІДЕО

Випробування ракети. Фото: U.S. Army Space and Missile Defense Command

Minuteman III — це міжконтинентальна балістична ракета. У повній комплектації вона повинна бути оснащена ядерною боєголовкою, яка має величезну руйнівну силу. Але цього разу мета випробувань була зовсім іншою. Військові хотіли перевірити, чи зможе повернутися ударний блок в атмосферу. Тому бойовим зарядом ракету не оснащували.

Ракету Minuteman III запустили вночі з бази Військово-повітряних сил США Ванденберг, яка розташована в Каліфорнії. Вона повинна була вразити ціль на Маршаллових островах. Ракета зі своїм завданням впоралася успішно, подолавши відстань у 6 тисяч 760 кілометрів.


Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в США представники компанії SpaceX випробували прототип космічного корабля, на якому незабаром збираються підкорювати Марс. Апарат цього разу запустили на невелику висоту. На наступному етапі відстань збираються значно збільшити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини