Головна Новини Світ США У США заявили про готовність надати Україні більше військової техніки
commentss НОВИНИ Всі новини

У США заявили про готовність надати Україні більше військової техніки

Карен Донфрід заявила, що в США готові до драматичних дій, якщо Росія все ж таки надалі здійснюватиме військову агресію проти України

21 грудня 2021, 18:27
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Сполучені Штати Америки готові надати Україні більше воєнної техніки. Про це повідомив журналіст Крістофер Міллер.

У США заявили про готовність надати Україні більше військової техніки

Білий дім. Фото: Pixabay

Під час телефонного брифінгу для представників ЗМІ помічниця держсекретаря США по Європі та Євразії Карен Донфрід заявила, що США готові надати Україні зброю, особливо з огляду на загрозу вторгнення Російської Федерації.

"Ми готові до драматичних дій, якщо Росія все ж таки надалі здійснюватиме військову агресію проти України " — передає слова Донфрід журналіст BuzzFeed.

За словами Карен Донфрід, Сполучені Штати Америки готові надати військову техніку Україні "понад ту, яку давали Києву раніше".

У США заявили про готовність надати Україні більше військової техніки - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Олексій Данилов розповів, як діятимуть державні органи у разі вторгнення Росії. У РНБО пояснили, що у законі про тероборону прописано роботу всього апарату влади. Щодо запровадження воєнного стану в Україні представник РНБО каже, що такі речі прийматимуться залежно від обставин. Докладно про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що задумали у Кремлі напередодні католицького Різдва. Керівники розвідки Великобританії попередили міністрів про "дуже реальну можливість" вторгнення Росії в Україну напередодні католицького Різдва (святкується 25 грудня), оскільки дата співпадає з 42-ю річницею вторгнення Радянського Союзу до Афганістану. Чому західні ЗМІ так активно розганяють трек про російську загрозу? Чи справді така велика ймовірність вторгнення – чи справа в чомусь іншому? Портал "Коментарі" звернувся із цими питаннями до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини