Головна Новини Світ США У США заявили про помилку Путіна, яка наблизить НАТО впритул до російського кордону
commentss НОВИНИ Всі новини

У США заявили про помилку Путіна, яка наблизить НАТО впритул до російського кордону

У США переконані, що вторгнення в Україну наблизить НАТО до Росії, а не відштовхне Альянс далі

3 січня 2022, 15:54
Поділіться публікацією:

Якщо Росія ризикне розпочати нову атаку на Україну і вторгнутися на її територію, то цим вона досягне лише того, що НАТО впритул наблизиться до кордонів РФ. вторгнення в Україну НАТО наблизиться до кордонів РФ. Це, на його думку, є сильним стримуючим фактором від нападу. Як передає видання "Коментарі", про це заявив голова комітету з розвідки Палати представників Конгресу США Адам Шифф в ефірі телеканалу CBS Face the Nation, пише "Те Guardian".

У США заявили про помилку Путіна, яка наблизить НАТО впритул до російського кордону

НАТО. Фото: Украінформ

Адам Шифф зазначив, що в Кремлі повинні розуміти, що США разом зі своїми союзниками мають одну думку щодо того, що якщо Москва ухвалить рішення вторгнутися в Україну, то тим самим лише собі нашкодить, тому що тоді НАТО справді буде біля російського кордону. Отже, план, про який постійно говорить Путін, щоб не допустити розширення НАТО на схід, не спрацює.

Чиновник також висловив свою думку щодо можливості РФ піти на вторгнення в Україну. На думку Адама Шиффа, Путін не прийме такого фатального рішення, тому що незрозуміло, з яких міркувань Кремль може піти на такий крок. При цьому Шифф зазначив, що багато в чому те, яке рішення в результаті прийме Путін — залежить від колективного Заходу, від того, як він зможе переконати РФ не робити помилкових рішень. Насамперед йдеться про санкції, які можуть бути введені проти Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Володимир Зеленський та Джо Байден провели телефонну розмову. Білий Дім запевнив, що не залишить Київ наодинці з російською агресією і разом із союзниками дасть жорстку відповідь РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини