Головна Новини Світ США У США заявили, що призначення нового командувача Кремля не вплине на результат війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У США заявили, що призначення нового командувача Кремля не вплине на результат війни в Україні

У Білому домі впевнені, що тепер Україна ніколи не буде підпорядкована Росії

11 квітня 2022, 08:20
Поділіться публікацією:

Росія вже зазнала стратегічної поразки у військових діях проти України, тому перестановки Кремля у військовому командуванні не можуть суттєво змінити хід війни. Як передає портал "Коментарі", про це розповів радник президента США з питань нацбезпеки Джейк Салліван, пише "CNN".

У США заявили, що призначення нового командувача Кремля не вплине на результат війни в Україні

Джейк Салліван. Фото: з відкритих джерел

Джейк Салліван зазначив, після того, як Росія стратегічно вже програла в Україні, немає сенсу міняти генералів. Від цього переламати хід у війні точно не вдасться. Україна не повернеться до орбіти впливу Росії і зміна одного генерала на іншого не може принести Москві успіх.

Радник президента США з нацбезпеки раніше вже заявляв, що новий головнокомандувач генерал Олександр Дворніков продовжить ту саму тактику, яку раніше проводила російська армія. Російські військові продовжать завдавати ударів по мирним містам України, не шкодуючи українських громадян. Салліван підкреслив, що Дворнікова особливо причетна жорстокість по відношенню до мирних громадян. Це характеристика його професійного резюме. 61-річний генерал саме так виявив себе в Сирії, коли наказував бомбити мирні міста, знаючи, що там немає військових, а є тільки мирні громадяни. Схоже може статися і в Україні.         

Читайте також на порталі "Коментарі" — риторика Заходу щодо Росії стає дедалі жорсткішою, а підтримка України все більш відчутною: експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, чому західні політики різко змінюють свою думку і заявляють, що вони підтримуватимуть Київ. У Москві цього точно не очікували і саме тому дещо шоковані.     




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини