Головна Новини Світ США У США здійснено атаку на Капітолій, є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

У США здійснено атаку на Капітолій, є жертви

2 квітня неізвестний̆ спробував протаранити на своєму автомобілі огорожу Капітолію

3 квітня 2021, 02:50
Поділіться публікацією:

За повідомленнями очевидців поранений офіцер поліції. Будівля Капітолію оточено, всередині чутна стрілянина.

У США здійснено атаку на Капітолій, є жертви

Капітолій (фото з відкритих джерел)

2 квітня невідомий спробував протаранити на своєму автомобілі огорожу Капітолію. В результаті нападу кілька людей загинули і отримали поранення. А на записах з камер спостереження видно, що на ношах відвозять потерпілих. На даний момент поліції введений режим повної ізоляції. Очевидці підтверджують наявність як мінімум трьох жертв нападу, однак їх може виявитися набагато більше. Також очевидці повідомили про те. Що нападавши вже затриманий співробітниками поліції, передає BBC.

Офіційного коментаря з інциденту, що стався поки немає, також нічого не повідомляється про особу нападника і його мотиви.

Нагадаємо, шостого січня цього року прихильники президента Дональда Трампа зібралися під Капітолієм США, коли депутати намагалися підрахувати голоси, які підтверджують перемогу обраного президента Джо Байдена. Громадяни вийшли на масовий протест. Дану інформацію передає CNN. Ще вдень американці, які прийшли на акцію протесту, почали руйнувати бар'єри, встановлені по периметру Капітолію. Громадяни вдавалися і до бійок з поліцією. Частина людей поводилася дуже агресивно. Деякі називали правоохоронців "зрадниками" за те, що вони виконують свою роботу. Офіцерам поліції було дозволено використовувати перцеві балончики. Згодом правозахисники повідомили, що кілька демонстрантів потрапили в будівлю.

Правоохоронцям довелося евакуювати з Капітолію віце-президента Майка Пенса , який брав участь у підрахунку голосів. Деякі громадяни зверталися в поліцію і говорили, що у будівлі Капітолію є кілька підозрілих і небезпечних пристроїв.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини