Головна Новини Світ США У США згорів «Пекельний будинок» (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США згорів «Пекельний будинок» (ФОТО, ВІДЕО)

Місцеві жителі дуже засмучені звісткою про те, що Будинок Хелловіну вигорів дотла і відновлювати його вже не збираються

17 січня 2021, 11:59 comments1011
Поділіться публікацією:

У США згорів «Пекельний будинок» (ФОТО, ВІДЕО)

Невідомий підпалив будинок Хеллоуїна - фото: з відкритих джерел

У місті Поукіпзі, що знаходиться в штаті Нью-Йорк, на Саут-Клінтон-стріт, згорів "Будинок Хелловіну" або як його ще називають "Пекельний будинок". Про це повідомляє місцеве видання Poughkeepsiejournal.

Інцидент стався ближче до ранку. До будинку підійшов невідомий чоловік з каністрами в руках і став розливати невідому рідину на ґанок і сам будинок. Після цього зловмисник підпалив її. В результаті спалахнула пожежа. Зробивши задумане, злочинець зник з місця злочину.

Про те, що це був навмисний підпал, вдалося дізнатися завдяки камерам відеоспостереження. Як виявилося, на момент пожежі в будинку перебували дві людини. Їм вдалося вибратися живими та неушкодженими. На цей момент поліція розслідує цю справу. Відомо, що злочинець на сьогодні поки ще залишається спійманим.

"Пекельний будинок" був побудований в 1900 році для того, щоб всі охочі люди мали можливість зібратися разом і відсвяткувати Хелловін. Протягом багатьох років цей будинок був центром безлічі чуток і цікавості, особливо в осінній сезон. Повідомляється, що відновлювати будинок не будуть у зв'язку з великим збитком пожежі.

У день пожежі в "Будинку Хелловіну" в соціальних мережах стали з'являтися фото і відео з місця подій. Очевидцям події вдалося сфотографувати пожежу в цьому домі. 

У США згорів «Пекельний будинок» (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2

Місцева мешканка опублікувала на своїй сторінці в Twitter наслідки пожежі.

У США згорів «Пекельний будинок» (ФОТО, ВІДЕО) - фото 3
У США згорів «Пекельний будинок» (ФОТО, ВІДЕО) - фото 4

Відео з місця події також було опубліковано на сайті Nydailynews.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що потужний землетрус в індонезійському Сулавесі забрав життя десятків людей, сотні отримали поранення, а також про те, що на півдні Італії продають будинки за 1 євро і доплачують за їх ремонт.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини