Головна Новини Світ США У Техасі знайшли мертвим онука знаменитого мільярдера Пола Гетті
commentss НОВИНИ Всі новини

У Техасі знайшли мертвим онука знаменитого мільярдера Пола Гетті

Причина його смерті на даний момент невідома

24 листопада 2020, 10:25 comments1351
Поділіться публікацією:

Кілька днів тому в одному з номерів готелю міста Сан-Антоніо (на півдні штату Техас) було знайдено тіло 52-річного Джона Гетті — онука знаменитого мільярдера Пола Гетті, засновника компанії Getty Oil Company.

У Техасі знайшли мертвим онука знаменитого мільярдера Пола Гетті

Джон Гілберт Гетті

Про причини смерті чоловіка поки не повідомляється. На місці працювали співробітники поліції, які зараз з'ясовують всі обставини події.

У 52-річного музиканта залишилася дочка Айві.

Відомо, що Джон Гетті був одним з 14 онуків Пола Гетті — нафтового магната, одного з перших в історії доларових мільярдерів. У 1966 році він потрапив до Книги рекордів Гіннесса, як найбагатша людина світу, його статки становили 1,2 млрд доларів.

Але попри свої можливості, Пол Гетті був досить скупим. У 1973 році в Римі викрали його 16-річного онука Джона Гетті III. Шахраї майже пів року вимагали від мільярдера заплатити викуп в 17 млн доларів, але той відмовлявся, аргументуючи це тим, що у нього 14 онуків і, якщо він заплатить за одного, то незабаром їх усіх почнуть викрадати.

Злочинці намагалися залякати Пола і прислали йому відрізане вухо  онука, потім знизили викуп до 3 млн доларів. Але мільярдер погодився виплатити всього 2,2 млн і 800 тисяч дал в борг своєму сину під 4% річних. Коли хлопчик був на свободі й подзвонив подякувати діду, той не захотів підходити до телефону.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Лос-Анджелесі знайшли мертвим пасинка Уїтні Х'юстон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини