Головна Новини Світ США У Вашингтоні розповіли, скільки військових Росія вже втратила в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Вашингтоні розповіли, скільки військових Росія вже втратила в Україні

Російське керівництво недооцінило міць української армії

1 квітня 2022, 12:20 comments1200
Поділіться публікацією:

Втрати російської армії у війні проти України перевалили вже за 10 тисяч убитими. При цьому США виступають за дипломатичне врегулювання конфлікту в Україні, але Кремль не подає сигналів, що готовий на такий крок. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю виданню "Настоящее время" заявила заступник держсекретаря США Вікторія Нуланд.

У Вашингтоні розповіли, скільки військових Росія вже втратила в Україні

Вікторія Нуланд. Фото: з відкритих джерел

Заступник держсекретаря США наголосила, у війні проти України загинуло вже понад 10 тисяч російських військових. При цьому російське керівництво ще не до кінця усвідомило, наскільки сильна та боєздатна українська армія. При цьому для всіх уже очевидно, що Росія зазнає величезних втрат у цій війні проти України.

При цьому Нуланд уточнила, поки Росія не піде на те, щоб припинити вогонь та бойові дії в Україні, ні про яке дипломатичне врегулювання не може йтися.

Зазначимо, щодня Генштаб ЗСУ оновлює дані про втрати російської армії в Україні. На сьогоднішній день в Україні оцінюють російські втрати в живій силі близько 17 500 військовослужбовців.

Читайте на порталі "Коментарі" — у Генштабі ЗСУ повідомили – ворог частково відводить війська з київського спрямування. При цьому окупанти, відступаючи у бік Білорусі чи Росії, відвозять із собою награбоване в Україні. Слідом за колонами військової техніки прямують колони цивільних автомобілів та вкрадене майно.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ворог виходить із Чернігівщини, при цьому керівництво області попереджає – розслаблятися місцевим жителям ще не можна. Загроза ракетних ударів із боку РФ зберігається.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини