Головна Новини Світ США У Вісконсині американець розстріляв поліцейських
commentss НОВИНИ Всі новини

У Вісконсині американець розстріляв поліцейських

Поліція розшукує озброєного громадянина, який стріляв у копів

6 листопада 2020, 14:28
Поділіться публікацією:

Хвиля насильства, яка прокотилася по США в зв'язку з вбивством поліцейським темношкірого громадянина, отримує свої відгомони. То тут, то там, в Америці спалахують сутички з правоохоронцями, які іноді переростають в серйозні зіткнення. Так, черговий інцидент протистояння поліції стався в штаті Вісконсін.

У Вісконсині американець розстріляв поліцейських

Так, два патрульних офіцери прибули на виклик про ДТП. Однак, замість законослухняних винуватців аварії, поліцейські натрапили на серію пострілів в них. Підозрюваний у нападі на поліцейських зумів сховатися. В цей момент сили правоохоронців кинуті на розшук озброєного чоловіка, який посмів вистрілити в представників влади.

Відзначається, що поранених поліцейських оперативно доставили в лікарню, лікарі повідомляють, що загрози їхньому життю немає.

Як повідомляв портал "Коментарі", Поліція Джексона, штат Міссісіпі, просить жителів підключити свої "розумні" дверні дзвінки до центру спостереження в реальному часі, щоб боротися зі злочинністю. Мер міста заявив, що відеопотоки будуть переглянуті тільки в тому випадку, якщо в цьому районі було скоєно злочин. Раніше голова штабу кандидата в президенти Америки Дональда Трампа Білл Степьен заявив про вимогу перерахувати голоси в одному з ключових американських штатів Вісконсин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини