Головна Новини Світ США Uber дозволить аудіозапис в таксі: навіщо потрібна ця функція
commentss НОВИНИ Всі новини

Uber дозволить аудіозапис в таксі: навіщо потрібна ця функція

Функція має забезпечити водіїв додатковою безпекою

2 грудня 2021, 17:32
Поділіться публікацією:

Компанія Uber Technologies Inc у четвер, 2 грудня, повідомила, що запустить додаткову пілотну програму аудіозапису в трьох містах США, щоб підвищити безпеку, дозволяючи водіям надсилати записи поїздок до Uber у разі інцидентів, що порушують безпеку. Про це повідомляє Reuters. 

Uber дозволить аудіозапис в таксі: навіщо потрібна ця функція

Автомобіль Uber - фото з відкритих джерел

Наприкінці 2019 року Uber повідомив, що отримав 6000 повідомлень про сексуальні насильства, сталося 107 смертельних аварій на дорогах. Функція запису призначена для забезпечення водіїв додатковою безпекою, якщо вони відчувають себе незручно, і дозволить користувачам надати докази того, як розгорталася ситуація — сказав Uber.

Функція аудіозапису була запущена в Латинській Америці два роки тому і доступна в 14 країнах регіону, але вперше запуск відбувся в Сполучених Штатах.

Як повідомив Uber, водії попереджують про те, що вони мають можливість записувати поїздку за допомогою додатку, і можуть скасувати запис, якщо пасажирам незручно.

Віце-президент Uber з управління продуктами Сачін Кансал сказав, що компанія застосувала уроки, отримані в Латинській Америці, для забезпечення конфіденційності, прозорості та зручності.

Зашифровані записи зберігаються в додатку Uber, і користувачі не можуть їх відтворювати — сказав Кансал. Якщо трапиться інцидент щодо безпеки, користувачі, які подають звіт про порушення безпеки, можуть надіслати запис кваліфікованому персоналу Uber, який зможе його розшифрувати.

"Ми очікуємо, що люди сприймуть цю функцію. Оскільки ми вчимося у цих міст і отримуємо відгуки, ми можемо розширювати функцію далі", — сказав Кансал. 

Як повідомляли "Коментарі" раніше, у Нідерландах суд визнав таксистів Uber "співробітниками": компанія буде платити їм зарплату.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини