Головна Новини Світ США Угода Байдена та Джонсона про допомогу Україні: ЗМІ дізналися, чи варто чекати на хороші новини Києву
commentss НОВИНИ Всі новини

Угода Байдена та Джонсона про допомогу Україні: ЗМІ дізналися, чи варто чекати на хороші новини Києву

Як повідомляє Fox News, спікер Палати представників не піде на договір із Байденом щодо допомоги Україні

16 січня 2024, 12:50 comments1165
Поділіться публікацією:

Спікер Палати представників Майк Джонсон не ухвалить будь-якої угоди з Сенатом та Білим домом про безпеку кордону, що передбачало б продовження допомоги Україні. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "Fox News", посилаючись на інформацію, отриману від однопартійців Джонсона. Повідомляється, що нібито Джонсон приватно повідомив однопартійцям по Республіканській партії в Палаті представників, що угоди з Байденом не буде.

Угода Байдена та Джонсона про допомогу Україні: ЗМІ дізналися, чи варто чекати на хороші новини Києву

Майк Джонсон. Фото: з відкритих джерел

За словами одного з депутатів-республіканців, спікер сказав, що Палата представників не підтримає нічого, крім закону про безпеку кордону з Мексикою, відомого як HR2.

"Це відбулося в той момент, коли двопартійна група сенаторів обговорює, яких компромісів щодо прикордонної політики можна досягти в обмін на підтримку республіканцями запиту демократів на додаткове фінансування у розмірі 110 мільярдів доларів для України, Ізраїлю та інших гуманітарних цілей", — нагадує видання.

За словами джерела, Сенат близький до угоди про кордон. Водночас інший депутат-республіканець висловив переконання, що жоден із його однопартійців не підтримає угоди із Сенатом.

"Де в цьому безпека кордону? Нам потрібна HR2 або функціональна альтернатива, але спікер правильно каже, що президент в односторонньому порядку вніс понад 60 змін до політики, які демонтували нашу безпеку кордонів і привели нас туди, де ми є. Він може в односторонньому порядку це виправити сьогодні без будь-яких законодавчих дій", — наголосив законодавець.

Читайте також на порталі "Коментарі" — німецьке видання Bild опублікувало статтю про те, як Німеччина готується до збройного конфлікту з Росією після гіпотетичного програшу України. Про що говорить поява таких матеріалів? Наскільки реалістичним є сценарій, який наводить Bild? Як його уникнути? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

16 січня 2024, 12:54

Нарешті більшає надія на мир. Головне тепер дочекатись перемоги Трампа. Слов'янський територіальний конфлікт між юдейськими злочинними угрупованнями карликів, узурпувавшими владу буде вирішено.


Новини