Головна Новини Світ США Угорська громада у США не приймає Орбана. Він змушений возити із собою «свиту»
commentss НОВИНИ Всі новини

Угорська громада у США не приймає Орбана. Він змушений возити із собою «свиту»

8 березня у США мала би відбутися зустріч угорського прем’єра Віктора Орбана з колишнім президентом Дональдом Трампом. Як розповів «24 каналу» очільник угорської громади в Києві Тібор Томпа американські угорці не сприймають Орбана

8 березня 2024, 12:40 comments1029
Поділіться публікацією:

Як повідомив Тібор Томпа, за інформацією керівників угорських громад у Сполучених Штатах, Віктора Орбана вони не сприймають. Справа у тому, що угорська діаспора – це нащадки ти людей, які свого часу пережили Угорське повстання 1956 року. Саме тоді російські танки заїхали в країну. Як наслідок, підкреслив Томпа угорські громади у Сполучених Штатах не є симпатиками Орбана, який відзначається дружбою із кремлівським диктатором Володимиром Путіним.

Угорська громада у США не приймає Орбана. Він змушений возити із собою «свиту»

Орбан і Трамп

Більше того, каже Томпа, ніхто з угорських громад у Сполучених Штатах не приймає і не хоче приймати Віктора Орбана.

"А там є поважні сенатори, представники Палати представників тощо. Орбан взагалі змушений з собою привозити певну "свиту",
— заявив Томпа.

При цьому, за його інформацією, наразі навіть оточення Трампа ніяк не коментує можливу зустріч із Орбаном.

Окрім того, Томпа додав, що ця зустріч у Флориді більше потрібна власне Орбану заради свого піару, ніж Трампу. Справа у тому, додає угорець, що прем’єр є ізольованим у Європі, там ніхто не хоче з ним говорити про так звані "мирні ініціативи" із приводу війни України та Росії. При цьому, додав експерт, власне, багато угорців в середині країни критикує таку позицію свого очільника уряду.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що начебто угорський прем’єр Віктор Орбан має зустрітися із республіканцем Дональдом Трампом у Флориді. У Будапешті заявили, що угорський прем’єр має намір обговорити із колишнім президентом США так звані мирні ініціативи у війні Росії проти України. Орбан переконаний, що Україна не зможе виграти війну, а РФ так само не зможе воювати проти всього Заходу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини