Головна Новини Світ США Україна має план дій на випадок, якщо Зеленського вб’ють, – Блінкен
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна має план дій на випадок, якщо Зеленського вб’ють, – Блінкен

Держсекретар США Ентоні Блінкен зробив заяву щодо президента України

6 березня 2022, 20:50 comments1304
Поділіться публікацією:

Українська влада має план на той випадок, якщо президент України Володимир Зеленський буде вбитий під час війни Росії проти України. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву держсекретаря США Ентоні Блінкена в інтерв'ю в прямому ефірі американської новинної програми Face the Nation.

Україна має план дій на випадок, якщо Зеленського вб’ють, – Блінкен

Ентоні Блінкен - фото з відкритих джерел

“Українці мають плани, про які я не говоритиму або не вдаватимусь у будь-які подробиці, щоб переконатися, що існує безперервність правління – у той чи інший спосіб. І я збираюся зупинитися на цьому”, – заявив Блінкен в ефірі програми.

Також американський держсекретар похвалив президента України за лідерство. Блінкен наголосив, що Путін приречений на поразку, а Україна має бути готовою до того, що агресія "триватиме деякий час".

Як повідомляли раніше "Коментарі", окупанти перейшли у наступ на Запоріжжя. Противник веде наступ на Запоріжжя силами до 3-х БТГр і за допомогою авіації після перегрупування та введення частини оперативних резервів. вночі поблизу Гуляйполя ЗСУ обронялися й завдавали всіма можливими засобами вогневого ураження противнику. Російські окупанти використовували нальоти авіації та артилерійські удари. Нині просування російських військ вглиб на певних кордонах не спостерігають.

Також "Коментарі" писали, що Арахамія назвав два проблемні питання в переговорах із РФ. Також Арахамія додав, що українська делегація досі не знає, як необхідно подолати ці бар'єри. ВІн заявив, що делегація України не готова йти на копроміси стосовно територіальної цілісності нашої держави під час переговорів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини