Головна Новини Світ США Україна не зможе перемогти РФ: у США закликали до дипломатії
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна не зможе перемогти РФ: у США закликали до дипломатії

Війна в Україні не закінчиться перемогою однієї із сторін

5 липня 2024, 00:35
Поділіться публікацією:

Україна не зможе перемоги у війні з Росією, а тому сторонам доведеться врегулювати конфлікт дипломатичними шляхами, вважає колишній глава Державного департаменту США Джон Керрі.

Україна не зможе перемогти РФ: у США закликали до дипломатії

ЗСУ стримують наступ РФ. Фото з відкритих джерел

"Я вірю, що Україна якось вирішить цю ситуацію. Не можу сказати, що це закінчиться перемогою для неї. Не думаю, що комусь гарантована повна перемога. На мій погляд, має бути дипломатичне врегулювання, за якого кожна сторона заявить про те, про що вона має заявити, щоб зробити цей процес можливим", — заявив Джон Керрі.

В іншому випадку, на його думку, конфлікт буде заморожений або ж буде катастрофа, коли РФ доб'ється перемоги.

Американський дипломат додав, що це єдині можливі варіанти закінчення війни в Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни просунулися в районі Нью-Йорку та Красногорівки. Це вже не дзвіночок, а набат, який сповіщає про наближення катастрофи, пише офіцер ЗСУ Микола Мельник. "Близько тижня назад я писав про системні проблеми та наміри ворога ліквідувати Торецький укріпрайон, при чому, можливо, не фланговим охопленням, а в лоб, та про необхідність, економлячи солдатів, відходити на висоти, які є перед Покровським", — відзначив Микола Мельник.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що президент Володимир Зеленський розповів, чого очікує Україна від саміту НАТО, який відбудеться у Вашингтоні 9-11 липня. Президент розповів, що Україна хотіла б отримати запрошення вступити до Альянсу, але вже знає, що не отримає. "Ми хотіли б отримати щось схоже на запрошення до НАТО. Це був би знак, що ніхто не боїться Путіна і що всі впевнені у світовому лідерстві США", — заявив він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.thetimes.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини