Головна Новини Світ США Українці можуть отримати Green Card: США відновлює лотерею
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці можуть отримати Green Card: США відновлює лотерею

Адміністрація президента США Джо Байдена оголосила про відновлення лотереї з видачі грін-карт для іноземців

10 жовтня 2021, 20:25
Поділіться публікацією:

Отримати Green card США мріють багато іноземців по всьому світу, тому що вона дає безліч привілеїв, прав, але разом з тим і обов'язків. І влада США дає таку можливість, оголосивши про відновлення лотереї з видачі віз.

Українці можуть отримати Green Card: США відновлює лотерею

Як отримати Green Card /Фото: Depositphotos

Як повідомляє видання VOA, бажаючих отримати імміграційну візу дуже багато, і щоб встигнути обробити всі заявки, реєстрація на лотерею у 2023 році вже почалася. Влада США планує розіграти 55 тисяч green card.

Однак, перемога в лотереї не дає 100% гарантію того, що людина отримає ідентифікаційну карту, яка підтверджує наявність в іноземця права на працевлаштування в США. Вона лише означає, що людина може брати участь в програмі отримання імміграційних віз.

Відзначимо, що відновити лотерею вирішили на тлі судових позовів до американського уряду від минулих переможців розіграшу green card. Річ у тому, що у зв'язку з пандемією коронавірусної інфекції обробка документів сповільнилася й іноземці досі не отримали дозволу на в'їзд в Штати.

Нагадаємо, що нелегальні мігранти, які прямують в Америку, повинні чекати на спеціальний дозвіл від Міністерства внутрішніх справ США на території Мексики. Судді розглядатимуть кожну конкретну справу і давати / не даватимуть дозвіл на проживання в США.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що губернатор американського штату Техас Грег Ебботт заявив про те, що йому вдалося скористатися "безпрецедентними методами", щоб зупинити потік нелегальних мігрантів, які намагаються потрапити на територію США. Для цього використовували ланцюг з патрульних автомобілів, спорудили паркан, а також ловлять порушників, які біжать від кінної поліції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини