Головна Новини Світ США України більше немає: Трамп шокував новою заявою про війну
commentss НОВИНИ Всі новини

України більше немає: Трамп шокував новою заявою про війну

Дональд Трамп знову описав похмурий прогноз, що буде з війною в Україні, якщо переможе його опонентка Камала Гарріс

26 вересня 2024, 07:18 comments1622
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп під час передвиборного заходу у Північній Кароліні сказав про стан справ в Україні, де маніпулював фактами про війну в Україні.

України більше немає: Трамп шокував новою заявою про війну

Дональд Трамп. Фото: з відкритих джерел

Дональд Трамп некоректно вказав на тривалість повномасштабного вторгнення Росії і суттєво завищив кількість загиблих, що він уже робив раніше, зокрема, під час дебатів з Камалою Гарріс.

Трамп сказав, що після "трьох років жахливих бойових дій" Україна "абсолютно знищена", а "мільйони та мільйони людей" мертві.

Політик також заявив, що всіх "тисячолітніх міст", крім Києва, знищено.

"Ті неймовірні будівлі із золотими вежами знесені. Ви більше ніколи не побачите такого міста чи містечка. Вони ніколи не будуть відтворені. Вони всі знищені, окрім Києва. Ви ніколи не зможете відбудувати міста й містечка такими, як вони були. Їм були тисячі років. Тільки подумайте. Три роки тому у вас була чудова цивілізація. Жили мільйони людей, які зараз більше не з нами", – сказав кандидат у президенти США. 

Республіканець наголосив, що більшої частини країни немає, а потім сказав, що України як такої вже не існує: "України немає. Це більше не Україна".

Дональд Трамп заявив, що на відновлення зруйнованого в Україні підуть "сотні років", а потім зазначив, що відновити країну буде взагалі неможливо, бо нібито грошей на її відновлення не вистачить, навіть якщо цьому сприятиме весь світ разом.

Очікувано політик звинуватив в похмурій картині Джо Байдена і Камалу Гарріс, які "не будуть задоволені, поки не пошлють на війну американських дітей".

Підсумував свою загрозливу промову тим, що якщо на виборах переможе Гарріс, американці мають бути готові до того, що "ще більше людей помруть і більше міст впадуть".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Трамп відверто звинуватив Володимира Зеленського у "брудних маленьких випадах".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини